Cum de a menține un stil de viață sănătos

Mențină un stil de viață sănătos, nu depinde numai de exerciții fizice și să mănânce în mod uniform, este de a dobândi obiceiuri, care întăresc organismul nostru, pentru a avea o viață plină de satisfacții și plin de sănătate.

De a dobândi obiceiuri sănătoase, este o chestiune de disciplină și perseverență, este important de a face acest lucru timp de mai multe luni, se poate schimba cip în cap, și va deveni ceva normal în viața ta, dacă vi se pare dificil de a face aceste modificări singur(sau) pentru a lasa pe cineva aproape, ce-i cu tine și, astfel, să-și împărtășească concluziile, este cel mai bun mod de a înțelege, tonusul și pentru a atinge obiectivele.

De apă de fotografiere

13Atunci când ia o mulțime de apă, aceste permițându-vă corpul de hidratare și curățare a organismului, de a achiziționa acest obicei, uneori, nu este atât de simplu, astfel încât, dacă sunteți cu siguranta nu se poate cu apă curată, agrégale câteva picături de lămâie, apă, asigură o bună digestie, menținerea temperaturii corpului și eliminarea de substanțe, care nu au nevoie prin transpirație și urină, de cele mai multe substante care absorb alimente folosesc prin apă.

Consumă alimente bogate în fibre

Știm cu toții beneficiile de fructe și legume proaspete și sănătoase, că ele, aceste produse conțin o cantitate mare de vitamine, minerale și fibre, care este ideal pentru a menține o digestie adecvată, este important pentru reglarea tranzitului intestinal și de a provoca un sentiment de saturație, ceea ce va face, astfel că nu trecem de calorii.

Mananca de 5 ori pe zi

Trebuie să mănânce de 5 ori pe zi, acest lucru vă va ajuta organizația dumneavoastră pentru a crea rezerve, astfel, vom fi capabili de a preveni excesul de greutate și obezitatea, consumul de calorii, care este creat în digestia și metabolizarea alimentelor de fiecare dată când mâncăm, ajută la menținerea o greutate sanatoasa, controlul apetitului și de a preveni mancatul in exces, când am venit la masa de prânz sau cină, dacă vom mânca de cinci ori pe zi, vom avea suficientă energie, astfel încât rendiremos mai mult și mai bine în timpul zilei, pentru a efectua nu mai mult de patru ore intre mese, am evita, că pică de insulină va crește sau va scădea de zahăr în corpul nostru.

Efectuează exerciții

Găsiți o modalitate de a efectua exerciții în casa ta, dacă nu este posibil, sare plimbare de cel puțin o jumătate de oră pe zi, amintiți-vă că inima ta este un muschi care are nevoie de antrenament pentru a rămâne sănătoși, la fel ca restul corpului, alege un sport care te motiva și vă place, vă vom ține la formă, dacă faci acest lucru de zi cu zi, cu 30 de minute de antrenament, în special aerobic, ajută să fie sănătos, puternic, pierde în greutate, pentru a preveni boala și pentru a reduce stresul.

Elimină grăsimile saturate

Prin reducerea consumului de grăsimi saturate, dai organismului posibilitatea de a nu suferi, de risc de nivel ridicat de colesterol în sânge, ceea ce este un factor de risc pentru cauză de boli și astfel veți evita probleme de excesul de greutate.

Limitează consumul de sare și zahăr

Ambele sunt, de obicei, foarte mult in dieta, excesul de zahăr contribuie la obezitate și excesul de sare hrănește procese, deas și sunt o mulțime de alimente procesate.

Lipsa de stres

Elimina stresul din viata ta, este important să se simtă bine și viața ta se va dezvolta armonios, de multe ori trăim, în unele situații, pe care nu le putem schimba, cu toate acestea, este întotdeauna posibil să-l ia în caz contrar, a se vedea dintr-un alt punct de vedere. Este foarte important pentru a contracara problemele, astfel încât acestea să nu afecteze în mod negativ sănătatea noastră, excesul de stres duce la oboseală cronică și nu de a fi fericit, ceva foarte important, dacă ne dorim un stil de viață sănătos.

14

Menține o greutate echilibrată

Excesul de greutate este o problemă majoră de sănătate pentru multe persoane, deoarece crește riscul de a dezvolta boli grave, inclusiv de inima, accident vascular cerebral, diabetul, cancerul si hipertensiunea arteriala. Pe de altă parte, greutatea scăzută, are o legătură directă cu probleme cu inima, cu rezistență redusă la infecții, oboseala cronica, anemie, depresie și de securitate este foarte mică, dacă este nevoie de o alimentație echilibrată, de a controla greutate și de a menține nivelul normal și echilibrat, pentru a face acest lucru cel mai bine este de a schimba obiceiurile lor, inclusiv alimentația și activitatea fizică.

Doarme bine

Timpul de odihnă, regulat ne poate ajuta mult pentru a recupera de la oboseala zilei precedente, o saltea bună, un mediu optim de vacanță, lumina este oprit, și, în curând, zgomotul conciliaran dumneavoastră ore de somn, care ar trebui să fie de 7 până la 8 ore.

Toate aceste măsuri vor ajuta să aibă o mai bună calitate a vieții, de a promova o sănătate optimă și vă veți simți bine cu tine la fel, vei avea mai multă energie și vei fi fericit.